خرید کانکس کامپوزیت با بهترین قیمت بازار

کانکس کامپوزیت یا کانتینر کامپوزیت، یک نوع سازه پیش ساخته است که از مواد کامپوزیتی ساخته شده است. مواد کامپوزیتی معمولاً شامل چندین لایه از فوم، چوب، پلاستیک و یا فولاد و مواد رویه‌ای مانند فویل آلومینیومی یا پلاستیکی هستند.به دلیل وزن سبک و مقاومت بالای آن‌ ها در برابر ضربه، حرارت و رطوبت، کانکس ‌های کامپوزیتی برای مصارف مختلفی مانند اداری، مسکونی، بیمارستانی، آموزشی، نظامی و حتی فضای باز استفاده می ‌شوند. همچنین، به دلیل ساختار قابل تنظیم و انعطاف پذیری، می‌توان آن‌ را با توجه به نیازهای مختلف مشتریان سفارشی سازی کرد.از دیگر ویژگی ‌های کانکس‌ های کامپوزیتی می‌ توان به سهولت حمل و نقل، نصب سریع و آسان، قابلیت استفاده دوباره، مقرون به صرفه بودن از لحاظ هزینه و نیز دوام طولانی مدت آن ‌ها اشاره کرد.

کانکس کامپوزیت از انواع پرفروش کانکس موجود در بازارمحسوب می‌شود که از کامپوزیت ساخته شده و با دیگر کانکس‌های موجود در بازار تفاوت دارد. این جنس از کانکس به‌علت داشتن ظاهر زیبا و شکیل و همچنین، کیفیت بی‌نظیر خود، این روزها یکی از پرفروش‌ترین کانکس‌های موجود در بازار به‌شمار می‌رود. این نوع از کانکس مزایا و کاربردهای خاص خود را دارد و حتی به‌صورت سفارشی نیز ساخته می‌شود.

سوالات متداول کانکس کامپوزیت

کانکس کامپوزیت چیست ؟

این نوع کانکس از ورقه های کامپوزیت ساخته می شود و ظاهری بسیار شکیل و منحصر به فردی دارد و برای کانکس هایی مثل کانکس پلیس – نگهبانی- و مهندسی و … استفاده می شود.

کانکس کامپوزیت نسبت به کانکس معمولی چه فرقی دارد ؟

قیمت کانکس کامپوزیت نسبت به کانکس معمولی بیشتر می باشد . و ظاهری شکیل تر و زیبا تری دارد .

کانکس کامپوزیت چه مزایایی دارد؟

1- وزن کم نسبت به کانکس فلزی

2- به علت اماده بودن ورقا زمان ساخت ان کوتاه است

3- شکل پذیری در این نوع ورق امپوزیت بسیار ساده هست

4– ظاهری بسیار شکیل و زیب دارد .

معایب کانکس کامپوزیت چیست ؟

1- هزینه زیادتری نسبت به کانکس مهعمولی دارد

2 – محدودیت در اندازه به علت قابلیت بازیافت کمتر

کانکس کامپوزیت چیست؟

یک نوع سازه‌ ساختمانی است که از مواد مختلفی مانند فیبر گلاس، پلاستیک و فوم ساخته می‌شود. این نوع کانکس‌ها به‌دلیل وزن سبک، مقاومت بالا در برابر ضربه و همچنین عایق بودن در برابر حرارت و صدا مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع از سازه معمولاً برای انبارها، محل‌های کاری، واحدهای مسکونی موقت و ساختمان‌های مدولار استفاده می‌شود.

اجزای کانکس کامپوزیت

اجزای کانکس کامپوزیت ممکن است متفاوت باشد و به عوامل مختلفی مانند موقعیت جغرافیایی، کاربری، سلیقه شخصی و بودجه مربوط باشد. با این حال، برخی از اجزای مشترکی که می ‌توان در کانکس کامپوزیت مشاهده کرد عبارتند از:

1. رویه ‌ی خارجی:

بسته به نوع کانکس کامپوزیت، رویه ‌ی خارجی ممکن است از جنس فویل آلومینیومی، پلاستیکی، چوبی و یا فلزی باشد.

2. پنجره ‌ها و درب ‌ها:

پنجره ‌ها و درب ‌ها معمولاً از جنس پلاستیکی یا آلومینیومی هستند و برای نورگیری و ورود هوا به داخل کانکس کاربرد دارند.

3. سیستم روشنایی:

برخی از کانکس ‌های کامپوزیت دارای سیستم روشنایی داخلی و خارجی هستند که می‌ توانند به کاربردی بودن و زیبایی ظاهری کانکس بیافزاید. در این نوع کانکس نیز سیم کشی به صورت روکار بوده و توسط داکت پوشیده می شود.

4. سیستم گرمایشی و سرمایشی:

برخی از کانکس ‌های کامپوزیت دارای سیستم گرمایشی و سرمایشی هستند که به دلیل استفاده در مناطق با اقلیم گرم و سرد مورد استفاده قرار می ‌گیرند. در کنار این سیستم ها باید کانکس ها عایق باشند تا تبادل حرارتی با فضای بیرون سبب هدر رفتن انرژی نشود.

5. بدنه داخلی:

بدنه داخلی می ‌تواند از جنس پلاستیکی، چوبی، فلزی و یا گچی باشند. باید توجه کنید که تمامی بدنه باید عایق باشد و علاوه بر آن از مواد کند سوز یا نسوز استفاده شود.

6. سیستم تهویه:

برخی کانکس ‌های کامپوزیت دارای سیستم تهویه هوا هستند . وجود یک تهویه مناسب باعث گردش هوای خوب و مطبوع داخل کانکس می شود.

7. قسمت ‌های داخلی:

قسمت ‌های داخلی شامل موارد مختلفی همانند کفپوش، کاغذ دیواری، پوستر و یا پوشش ‌های دیگر می باشد که سبب زیبایی و افزایش راحتی در استفاده از آن ها می شود. تریال استفاده شده از مواد مرغوبی هستند تا دیرتر خراب شوند و زیبایی خود را از دست دهند.

کاربردها و امکانات کانکس کامپوزیت

کانکس کامپوزیت برای مناطق با رطوبت عالی بسیار مناسب است. درواقع، در مکان‌هایی که بارش باران زیاد است از این نوع کانکس استفاده می‌شود. همچنین، کانکس‌های کامپوزیتی بهترین انتخاب برای ساحل و کنار دریا و استفاده از آن‌ها به‌عنوان دکه به‌شمار می‌روند.

این سازه‌ها به‌عنوان مکان استراحت، استقرار نیروی پلیس، نیروهای امداد خودرو و یا اورزانس مورداستفاده قرار می‌گیرند. همچنین دکه‌های مطبوعاتی سطح شهر معمولاً از کانکس‌های کامپوزیتی هستند. کانکس‌های عابر بانک نیز به خاطر ظاهر شکیل از این نوع خریداری می‌شوند.

از دیگر کاربردهای کانکس‌های کامپوزیتی می‌توان به دفاتر پیشخوان دولت، کانکس دوچرخه و دفاتر بیمه سیار اشاره کرد. از امکانات این سازه‌ها می‌توان به داشتن سیستم تهویه، پنجره برای عبور نور و هوای تازه، سیستم گرمایشی و سرمایشی، اینترنت، برق و… اشاره کرد.

کانکس کامپوزیت به دلیل ویژگی‌ های منحصر به فردش، در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می ‌گیرد. برخی از کاربرد های این کانکس‌ ها عبارتند از:

1. کانکس اقامتی:

کانکس کامپوزیت به دلیل قابلیت‌ هایی مانند ساختار قابل تنظیم، نصب سریع و آسان، دوام طولانی مدت و قابلیت استفاده دوباره، به عنوان مسکن موقت در مواقع بحرانی مانند زلزله، سیلاب و یا جنگ استفاده می‌شود.

2. کانکس اداری:

کانکس کامپوزیت به دلیل ساختار سبک و قابل حمل، مقرون به صرفه بودن از نظر هزینه و قابلیت نصب سریع و آسان، به عنوان محل کار در موقعیت ‌هایی مانند سایت‌ های ساختمانی، معادن و یا مناطق دورافتاده استفاده می‌شود.

کانکس کامپوزیت به عنوان محل اداری در شرکت ‌ها، بانک‌ ها و یا موسسات دولتی استفاده می‌ شود. این کانکس‌ ها به دلیل قابلیت سفارشی ‌سازی و طراحی زیبا، برای ایجاد فضای کاری آرام و مناسب برای کارکنان مورد استفاده قرار می ‌گیرند.

3. کانکس فروشگاهی:

کانکس کامپوزیت به دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی نامساعد و ویژگی ‌های زیبایی، به عنوان کافی‌شاپ‌ و یا رستوران‌ های فصلی استفاده می‌ شود. همچنین در جاده های بین راهی در محل هایی که برای اسکان مسافرین ایجاد شده است به عنوان فروشگاه نیز استفاده می شود.

4. کانکس آموزشی:

کانکس کامپوزیت به دلیل قابلیت نصب سریع و آسان و ساختار قابل تنظیم، به عنوان کلاس‌ های آموزشی و یا محل ‌هایی برای برگزاری کارگاه ‌های آموزشی مورد استفاده قرار می ‌گیرند.

عوامل موثر بر قیمت کانکس کامپوزیتی

مهمترین عوامل تاثیر گذار روی قیمت این نوع از سازه شامل موارد زیر هستند:

  • ابعاد: هرچه ابعاد این سازه‌ها بزرگ‌تر شود؛ به همان نسبت نیز قیمت آن افزایش می‌یابد.
  • وزن: هرچه وزن این سازه بالاتر رود؛ به همان نسبت قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.
  • جنس مصالح و مواد اولیه: مواد اولیه موردنیاز برای ساخت این سازه‌ها کیفیت‌های مختلفی داشته و به همان نسبت نیز قیمت‌های متفاوتی دارند.
  • شرکت تولیدکننده: قیمت در شرکت‌های مختلف بسته به مواد اولیه مورد استفاده، اندازه و… متفاوت است.

مزایا استفاده از مواد کامپوزیتی در ساخت کانکس ها

مهمترین مزایای استفاده از این سازه‌ها عبارت‌انداز:

  • وزن سبک: مواد کامپوزیتی وزن سبکی دارند که منجر به حمل و نقل آسان‌تر و کمترین نیاز به سازه‌های پشتیبانی می‌شود.
  •  مقاومت بالا در برابر ضربه: این مواد مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه دارند که منجر به افزایش ایمنی و دوام کانکس خواهد شد.
  • عایق حرارتی و صوتی: کانکس‌های ساخته شده از مواد کامپوزیتی عایق حرارتی و صوتی بسیار خوبی دارند که برای استفاده در شرایط مختلف بسیار مفید هستند.
  • قابلیت حمل آسان: به‌دلیل وزن سبک این سازه‌ها را به‌راحتی می‌توان جابجا کرد.
  • قیمت مناسب: این سازه‌ها به‌دلیل ارزان‌تر بودن کامپوزیت نسبت به مواد دیگر قیمت مناسب‌تری دارند.
  • نصب سریع و آسان: طراحی این سازه‌ها به‌گونه‌ای است که در کمترین زمان ممکن نصب می‌شوند.
  • دارای دوام طولانی: این سازه‌ها در برابر شرایط آب و هوایی دوام بسیار خوبی داشته و دیرتر خراب می‌شوند. با توجه به این موضوع نیاز به هزینه تعمیرات کمتری نیز دارند.
  • تولید به‌صورت سفارشی: از ویژگی‌های مهم کانکس‌های کامپوزیتی ساخت این سازه‌ها به‌صورت سفارشی و با توجه به نیازهای مشتری است. با توجه به این موضوع، افراد می‌توانند با توجه به نیازها و سلیقه خود سازه موردنظر را سفارش دهند.

برای خرید انواع کانکس با بهترین قیمت و دریافت مشاوره می توانید از ایران کانکس کمک بگیرید.

معایب کانکس کامپوزیت

در کانکس کامپوزیت معایبی وجود دارد که قبل از خرید آن باید در نظر گرفته شود. برخی از معایب کانکس کامپوزیت عبارتند از:

1. هزینه اولیه:

هزینه اولیه کانکس کامپوزیت بیشتر از کانکس ‌های سنتی می ‌باشد ولی با توجه به دوام بیشتر و نیاز به تعمیرات کمتر در طولانی مدت، هزینه نگهداری آن کمتر خواهد بود.

2. مشکلات نصب:

نصب کانکس کامپوزیت بسیار حساس است و برای نصب صحیح، نیاز به نیروی ماهر و متخصص دارد.

3. عدم قابلیت بازیافت:

برخی از کانکس ‌های کامپوزیت دارای مواد شیمیایی و پلاستیکی هستند به همین دلیل نمی توان آن ‌ها را بازیافت کرد و به صورت پسماندی از بین برد.

4. عدم قابلیت تعمیر:

برخی از قطعات کانکس کامپوزیت تعمیر نمی ‌شوند و در صورت خرابی، نیاز به تعویض دارند.

5. حساسیت به نور آفتاب:

برخی از کانکس ‌های کامپوزیت حساسیت به نور آفتاب دارند و در صورت افزایش دما، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.

6. تاثیرات محیطی:

برخی از شرایط محیطی مانند شرایط آب و هوایی نامساعد و برخی از پدیده های زیست محیطی می ‌تواند بر کانکس کامپوزیت تاثیر بگذارد و عمر کانکس را کوتاه کنند.

آیا کانکس کامپوزیت برای استفاده در مناطق با شرایط آب و هوایی نامساعد مناسب است؟

کانکس کامپوزیت به دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی نامساعد مانند حرارت، رطوبت، خوردگی و زلزله، برای استفاده در مناطق با شرایط آب و هوایی نامساعد مناسب می ‌باشد.

با این حال، باید توجه داشت که عوامل محیطی مانند تابش نور آفتاب و شرایط آب و هوایی شدید مانند رطوبت و باران شدید، ممکن است بر روی کانکس کامپوزیت تاثیر بگذارد و باعث خرابی آن شود.

برای استفاده در مناطق با شرایط آب و هوایی نامساعد، پیشنهاد می ‌شود که از کانکس کامپوزیت با کیفیت بالا و مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی استفاده شود و همچنین نگهداری و نصب صحیح آن را رعایت کرد. در کل، کانکس کامپوزیت به دلیل مزایایی مانند وزن سبک، مقاومت بالا و دوام طولانی مدت، به یک گزینه جذاب برای استفاده در شرایط آب و هوایی نامساعد تبدیل شده است.

پیش از خرید کانکس کامپوزیت به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • قبل از خرید این سازه باید به موارد زیر توجه کنید:
  • ابعاد: ابعاد کانکس را بر اساس نیاز خود مشخص کنید. اگر نیاز به فضای بزرگ‌تر دارید، باید حتماً کانکس‌های بزرگ‌تر را خریداری کنید.
  • برررسی کیفیت: قبل از ساخت حتماً کیفیت و جنس این سازه را بررسی کرده و از فروشنده در این زمینه سوال بپرسید.
  • قیمت: قیمت از دیگر عوامل مهمی است که در هنگام خرید باید آن را در نظر بگیرید. مواردی مانند کیفیت روی قیمت اثر می‌گذارند.
  • شرایط تحویل: زمان و شرایط تحویل کانکس را بررسی کنید.
  • بررسی مجوزها و استانداردها: قبل از خرید حتماً استانداردهای لازم در مورد سازه را بررسی کنید.

این موارد می‌توانند به شما کمک کنند تا خرید خود را با دقت و آگاهانه انجام دهید.

سفارش از ایران کانکس

شما می توانید با مراجعه به سایت به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت کند.

اگر طرح اختصاصی دارید می توانید به شعب ایران کانکس مراجعه کرده و با مشاوران مشورت کرده و طرح دلخواه خود را سفارش دهید. پیشنهاد می‌ شود که قبل از سفارش، با مشاوران شرکت برای مشاوره و خرید کانکس تماس حاصل کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *